محل تبلیغات شما

 

فرانسه با پیروزی 4-2 مقابل کرواسی برای دومین بار بر بام جهان ایستاد تا پس از بیست سال بار دیگر مردم این کشور طعم قهرمانی در جام جهانی را بچشند.

 

در این گزارش به مرور مهم ترین نکات آماری این تورنمنت می پردازیم.

 

 

02- فرانسه برای دومین بار قهرمان جهان شد. (1998 فرانسه - 20 روسیه)

 

1998- کرواسی به بهترین نتیجه تاریخ فوتبالش رسید. آنها پیش از این در سال 1998 سوم شده بودند.

 

04 - فرانسه با 4 قهرمانی و دو نایب قهرمانی در تورنمنت های معتبر (یورو و جام جهانی) جایگاه سوم پر افتخارترین کشور اروپایی را از اسپانیا (4 قهرمانی و یک نایب قهرمانی) پس گرفت. آلمان و ایتالیا به ترتیب پرافتخارترین کشورهای اروپایی در زمینه فوتبال هستند.

 

 

 

20- عناوین فرانسه از سال 1998 (20 سال اخیر): دو قهرمانی جهان - یک نایب قهرمانی جهان / یک قهرمانی یورو - یک نایب قهرمانی یورو.

 

06- فرانسه و کرواسی 6 بار به مصاف هم رفته اند. کرواسی هرگز نتوانسته فرانسه را شکست بدهد؛ 4 برد برای فرانسه و دو تساوی حاصل تقابل های دو تیم است.

 

03- سه مورد از بازی های رو در روی دو تیم در تورنمنت‌های معتبر بوده است؛ پیروزی فرانسه در مرحله نیمه نهایی جام جهانی 1998، تساوی در یورو 2004، پیروزی فرانسه در فینال جام جهانی 20.

03-پس از سه دوره، فینال جام جهانی به وقت های اضافه کشیده نشد.

 

169-در 64 مسابقه جام جهانی 20، 169 گل به ثمر رسید تا میانگین 2.6 گل در هر دیدار این رقابت ها ثبت گردد.

 

 

 

 

آمار و ارقام به ثبت رسیده در تورنمنت

 

* تعداد بازی:  64

* تعداد گل :   169

* میانگین گل در هر بازی :  2.6

* تعداد کارت زرد :   219

* میانگین کارت زرد در هر بازی :   3.5

* تعداد کارت قرمز :   4

* میانگین کارت قرمز در هر بازی :   0.06

* تعداد پاس صحیح :     49651

* میانگین پاس در هر بازی:    775.8

 

نکته : در حالی که بلژیک بیشترین گل مسابقات را به ثمر رساند، ایران در کنار دانمارک و پرو کمترین گل مسابقات را دریافت کرد.

 

 

 

 

** در حالی که فقط لوکا مودریچ، ایوان راکیتیچ، ایوان پریشیچ، آندری کراماریچ (کرواسی)، هری مگوایر، جان استونز (انگلیس)، رافائل واران، کیلیان ام باپه، آنتوان گریزمان (فرانسه) در هفت دیدار مسابقات به میدان رفتند، آنتوان گریزمان (فرانسه)، کوین دی بروین، توماس مونیر، ادن هازارد (بلژیک)، فیلیپه کوتینیو (برزیل)، خوان کوئینترو (کلمبیا)، آرتم زیوبا، الکساندر گولووین (روسیه)، وهبی خضری (تونس) و لیونل مسی (آرژانتین) با ارسال 2 پاس گل، بهترین پاسورهای مسابقات شدند.

 

 

 

پرگل ترین بازی

 

 

 

همچنین مسابقه بلژیک-تونس با 7 گل پرگل ترین بازی جام و با 31 تلاش گنی رکورددار بیشترین تلاش برای گنی شد. مسابقه بلژیک-پاناما با 8 کارت زرد خشن ترین بازی جام و بازی اسپانیا و روسیه با رد و بدل شدن 1235 پاس، رکورددار بیشترین پاس در جام جهانی 20 شدند.

 

 

نگاهی به اولین های جام جهانی 20

 

 

 

دیدیه دشان با رکورد فرانتس بکن باوئر مساوی کرد

 

 

دیدیه دشان که پیش از این به عنوان کاپیتان به همراه فرانسه قهرمان جام جهانی 1998 شده بود، به عنوان سرمربی نیز فاتح جام جهانی 20 شد، تا با رکورد تاریخی فرانتس بکن باوئر مساوی کند.

 

اسطوره فوتبال آلمان نیز در جام جهانی 1974 به عنوان کاپیتان و در جام جهانی 1990 به عنوان سرمربی به همراه آلمان غربی موفق به کسب عنوان قهرمانی شده بود. همچنین ماریو زاگالو در جام های جهانی 1958 و 1962 به عنوان بازیکن و در جام جهانی 1970 به عنوان سرمربی به همراه برزیل فاتح جام جهانی شده بود.

 

 

1270 دقیقه بدون گل زده

 

 

لیونل مسی طی 8 حضورش در مراحل حذفی جام جهانی، 756 دقیقه در ترکیب آرژانتین به میدان رفته و 23 شوت شلیک کرده، اما موفق به گنی نشده و از سوی دیگر کریستیانو رونالدو طی 6 بازی و 514 دقیقه بازی برای پرتغال، 25 شوت شلیک کرده و در گنی ناکام مانده است.

 

بدین ترتیب این دو فوق ستاره دنیای فوتبال طی 14 بازی و 1270 دقیقه، موفق نشده اند هیچ کدام از 48 شوت خود را در مراحل حذفی جام جهانی تبدیل به گل نمایند.

 

تمامی این آمار در حالیست که کیلیان ام باپه در اولین حضورش در مرحله حذفی جام جهانی، طی 89 دقیقه بازی برای تیم ملی فرانسه دو گل به ثمر رساند.

 

 

استادیوم زنیت آرنای شهر سن پترزبورگ ، صدمین ورزشگاه

 

 

لیونل مسی با گنی مقابل نیجریه موفق شد به رکوردی جالب توجه دست یابد. وی علاوه بر اینکه زننده صدمین گل جام جهانی 20 بود، موفق شد به رکورد گنی در 100 استادیوم با پیراهن تیم ملی آرژانتین و باشگاه بارسلونا دست یابد. وی تاکنون در 149 استادیوم به میدان رفته و در 100 استادیوم موفق به ثبت 617 گل و 250 پاس گل شده است. استادیوم نیوکمپ با ثبت 322 گل لیونل مسی در 311 بازی رکورددار است و استادیوم های ویسنته کالدرون (اتلتیکو مادرید) و سانتیاگو برنابئو (رئال مادرید) با ثبت 15 گل لیونل مسی در جایگاه های بعدی قرار دارند. استادیوم های ریازور (دپورتیوو لاکرونیا 13)، مستایا (والنسیا 9)، رامون سانچز پیسخوان (سویا 9)، مونومنتال آنتونیو وسپوکیو لیبرتی (ریورپلاته 8) و وایکاس (رائو وایکانو 8) دیگر استادیوم هایی هستند که حداقل شاهد هشت گل لیونل مسی بوده اند.استادیوم آلیانز آرنا شهر مونیخ (4) و استادیوم سنتناریو شهر مونته ویدئو (3) تنها استادیوم هایی هستند که مسی با وجود حداقل سه بازی در آن ها موفق به گنی نشده است.

 

 

کریستیانو رونالدو در کنار سه فوق ستاره

 

 

کریستیانو رونالدو به چهارمین بازیکنی بدل شد که در چهار جام جهانی موفق به گنی می شود.نام کریستیانو رونالدو در کنار سه فوق ستاره تاریخ جام جهانی قرار گرفت.کریستیانو رونالدو با گنی در مقابل اسپانیا، به چهارمین بازیکن تاریخ جام جهانی بدل شد که موفق به گنی در چهار جام جهانی می شود. وی که در هر یک از جام های جهانی 2006، 2010 و 2014 موفق به ثبت یک گل شده بود، در جام جهانی 20 نیز با ثبت هت تریک مقابل اسپانیا و گنی مقابل مراکش، با ثبت ۷ گل در ادوار جام‌های جهانی به اووه زیلر، پله و میروسلاو کلوزه پیوست.

 

مقایسه ی مسی و رونالدو

رکورد های عجیب و استثنایی

رکورد های جالب جهان فوتبال

جام ,جهانی ,گل ,بازی ,، ,  ,جام جهانی ,موفق به ,در جام ,جهانی 20 ,به عنوان ,آنتوان گریزمان فرانسه

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

یادداشت های من درباره احمدآباد اردکان